诊所装修 l 西班牙阿兰达牙科诊所设计欣赏!

作者: | 时间:2020-04-30 13:54:43

诊所装修RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司
RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司
在设计这个诊所的过程中,我们面临并解决了一个巨大的矛盾:自然采光的必要性和工作场所的私密性之间的正面冲突,以及位于街道水平的理想的商业场所的可视性。
RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

While designing this clinic we have faced and resolved a great contradiction: the frontal shock between the necessity of natural lighting and privacy of the working places, and the desirable visibility of business premises located at street level.RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

 RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

该项目是在一个具有战略意义的角落进行的,我们的客户希望得到最大的发挥,并因此受益于随之而来的商业机会。同时,病人需要一个亲密和友好的地方,让他在一个对许多人来说是紧张和痛苦的同义词的情况下放松。RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

The project is performed at a rough property at a strategic corner position, which our client wishes to get the most out of, and therefore to benefit from its consequent business opportunities. Simultaneously the patient requires an intimate and friendly place, which allows him to relax in a situation that for many are synonymous with nervousness and pain.RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

 RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

 RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

我们决定创建一个双层表皮,在它的两层之间插入一个花园:一个面向内部的大玻璃窗格,可以看到花园的景色;在外部,作为围栏,搪瓷砖墙在不阻挡自然光进入的情况下实现了隐秘。RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

We decide to create a double skin, interposing an intermediate garden between both of its layers: a large glass pane to the inside, that open views towards the garden; to the outside, as a kind of fence, an enameled brick wall that achieves privacy without blocking the entry of natural light.RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

 RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

室内设计试图给一个小而分隔的空间一个宽敞的形象。设计团队带有白色波浪板的背景,该背景规整了开放空间的边界,并封闭在次要房间的后面。诊所的盲区没有达到天花板,因此产生了一个单一的连续的上平面,使得场地被视为一个整体。RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

The interior design strategy seeks to give an image of spaciousness to a small and quite compartmentalized space. We create a background with a white waved sheet, which regularizes the open space boundary, enclosing behind the secondary rooms. The blind divisions between the dental surgeries do not reach the ceiling, thus generating a single continuous upper plane that allows the premises to be perceived as one.RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

 RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

商业空间,牙科诊所,诊所设计,西班牙,Estudio Bher ArquitectosRhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

 RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

主要项目信息RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司

项目名称:DENTAL CLINIC IN ARANDA
项目位置:西班牙布尔戈斯
项目类型:商业空间/牙科诊所
完成年份:2019
设计公司:Estudio Bher Arquitectos
建筑公司:HermanosGarcíaArnáiz
合作者:Teresa Meana
摄影:Dmitrii Tsyrenshchikov
主要材料:搪瓷饰面砖,铝,乙烯基,木材,玻璃,波纹金属板RhZ南宁办公室装修_南宁会所装修_南宁店铺装修_如果装修设计公司


相关产品